maanantai 6. toukokuuta 2013

Pentulaatikossa tyytyväistä tuhinaa

Univelkoja on kuittailtu, ja Nuka on eilisestä illasta hoitanut pentuja mallikkaasti. Aluksi oli kovin ihmeissään pennuista, kun piipittävät ja sätkivät otukset leikkauksen jälkeen tuoreelle äipälle esiteltiin. Pennut ovat olleet todella tomeria ja jänteviä heti sektiosta tullessaan, ilmeisesti leikkaus meni hyvin, ja kevyellä anestesialla tehtynä ei paljoa pentuja haitannut. Nuka oli itse yön hieman tokkurassa, ja ihmeissään energisestä jälkikasvustaan, joka vaan mönkii ja piipittää.

Maitobaari on ollut auki koko ajan ensimmäisestä ohjatusta imetyksestä lähtien, ja Nuka viettääkin kaiken aikansa pentujen kanssa pentulaatikossa. Hoivaaminen ei heti auennut, vaan pari kertaa piti kädestä pitäen ohjailla, että eivät ne rikki mene, ja että äidin hommaa olisi putsata pennut. Vajaa vuorokausi leikkauksesta alkoi jo Nukakin löytää punaista lankaa asiassa, ja siitä lähtien on hoitanut lapsosia mallikkaasti. Kaikilla on painot nousussa, ja maitobaarissa onkin ilmeisen hyvät tarjottavat maiskutuksesta päätellen!

Pojat läjässä

Tyttöjen kasa
Nuka kiittää kaikkia onnittelijoita!

3 kommenttia:

  1. Paljon onnea tätäkin kautta! Ihanaa, että kaikki vaikuttaa sujuvan hyvin sektiosta huolimatta. Nukalle kovasti voimia katraan hoitamiseen ja teille ihmisille kans :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos =) Nukasta on kyllä kuoriutunut oikein mallimamma, ja toipuminen on hyvässä käynnissä.

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea! Onpa tasalaatuisen näköinen ja kaunis pentue!

    VastaaPoista