lauantai 27. kesäkuuta 2009

Liian juoksut alkoivat

Liia aloitti juoksunsa Torniossa agin SM-kisoissa, juuri sopivasti meidän asustaessa pienessä yksiössä asuntolamajoituksessa. Luka kiltisti kertoi tarkalleen juoksujen alkamisajankohdan, muttei onneksi itse vielä juurikaan intoillut. Todella onneksi, sillä tuossa muutamassa neliössä asusti siis kaksi ihmistä, juoksuinen narttu ja SM-kisoissa starttaava uros... No, Liiasta tuli sitten luontevasti kisaturisti, joka ei päässyt edes kisapaikalle!

Proguja seurattiin muutamaan otteeseen, ja matkavarauksia tehtiin laivayhtiöille ahkerasti. Kummallista, että kaikki suomalaiset ja ruotsalaiset haluavat yhtä aikaa laivalle, sillä vuoroin saimee huomata autopaikkojen olevan loppu ja vuoroin hyttien! Vaihtoehtona siis jättää auto pois matkasta (nou) tai matkustaa ilman hyttiä koiran kera (hmm...). Lieneekö juhannus saanut ihmisten matkakuumeen nousemaan ja ryntäyksen Ruotsiin alkamaan?

Ruotsissa meitä odotti sulho, jota piti päästä tapaamaan juuri oikeana päivänä. Laivayhtiölle tämä ei käynyt, joten lähdimme matkaan päivää tarvittua aiemmin. Mutta mikäs matkustellessa, ilma oli mitä ihanin ja lomapäivät tehokkaassa käytössä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti