tiistai 25. elokuuta 2009

Odotusta, odotusta...

Viimeisiä viedään Liian odotuksen saralla! Pentulaatikko odottaa asukkejaan ja kaikki on valmiina synnytystä varten. Enää puuttuu vain se synnytys!

Liia on epätyypillisen rauhallinen edelleen, kuten on ollut koko odotusajan. Tyyni ilme silmissään Liia katselee Lukan riehumista, ja itsekin välillä jopa innostuu leikkimään. Tänäänkin saivat pallo, frisbee ja narulelu kyytiä, tosin normaalin puolen tunnin riepottamisen sijaan kaikkia hieman maisteltiin maltilla muutaman kunniakierroksen kera. Ruokaa ei maistella sen maltillisemmin kuin yleensäkään, vaan kaikki mitä tarjotaan, menee alas hyvällä ruokahalulla. Liialla ei tosin taida sellaista päivää tullakaan, että ruoka ei maistuisi... Nytkin tarkkaavaisena seuraa sienipiirakan valmistumista putoavia murusia odotellen!

Seuraava yö taas koenukutaan pentulaatikkoa, se on tosin jo edellisenä yönä hyväksi nukkumapaikaksi todettu.

3 kommenttia:

 1. Odottavan aika on pitkä... Hyvää loppuodotusta Liialle ja kovasti peukutuksia helpolle synnytykselle & parille narttupennulle myös ;).

  Me käytiin viime viikonloppuna tutustumassa spanielien taipumuskokeeseen Espoossa("helppo nakki"), enää puuttuu se narttu, jonka voisi kokeeseen viedä.

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että Liian odotus on mennyt hyvin :)
  Myös täällä peukut pystyssä helpolle synnytykselle!

  VastaaPoista
 3. Täältäkin toivotellaan onnea tulevaan ja hyvää synnytystä (ja paljon hyviä pentuja ;) ). Ilmoittelehan sitten kun tapahtuu!

  VastaaPoista