perjantai 11. syyskuuta 2009

Silmät auki!

Neiti Z täytti keskiviikkona jo kaksi viikkoa! Syntymäpäiväjuhlallisuuksia varjosti maanantaina alkanut äipän ja pikkuisen sairastelu, minkä takia käytiin näytillä ja hoidettavana myös eläinlääkärissä. Liian kuume huiteli lähemmäs 40 asteessa ja molemmilla oli vatsat ihan sekaisin. Nyt pidetään peukkuja ja varpaita pystyssä, että kaikki olisi onnellisesti takanapäin, mutta vielä ollaan herkästi reagoimassa ja molemmat tarvitsevat ylimääräistä silmällä pitoa ja suolistolääkitystä.

Liia on jaksanut kaikesta huolimatta hoitaa ainokaistaan koko ajan ja todella hyvin. Liia laskee kuononsa hellästi tyttären päälle, ja Z mönkii mukavaan asentoon äidin kaulaa vasten. Siinä on ihana köllötellä ruokailun päätteeksi!

Zetan vauhti ei ole sairastamisesta huolimatta hidastunut mihinkään! Silmät avautuivat juuri kaksiviikkoissynttäreiden aattona tiistaina, ja päivä päivältä omin jaloin kävely on päihittänyt ryömimisen. Tällä hetkellä Z "kiitää" pentulaatikkoa ympäri huojuvin jaloin, välillä äitiä karkuun ja välillä suoraan kohti maitobaaria! Myös leikkiminen on alkanut, tosin se on aika tylsää vain äidin ja kasvattajien kanssa. Mutta myös omaa jalkaa voi maistella, ja näyttää selällään maaten haikala-ilmeitä, ihan samanlaisia kita auki -irvistämisiä, joita äiti aina suosii. Ja ääniefektit tietysti kuuluvat myös kuvioon... Leikkiä jaksaa tosin vain pienen hetken, sen jälkeen uni vie voiton taas pitkäksi aikaa.

2 kommenttia:

 1. Voi Liiaa ja pientä Z:taa!
  Pikaista paranemista molemmille!

  Toivottavat
  Saija, Fido ja Fayza

  VastaaPoista
 2. Voi potilas-parkoja, paranemisia kummallekin!

  VastaaPoista