keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Pennut rekisterissä!

Kennelliitto toimi melko nopeasti, ja Tuulikaislan G Zapphire -pentue on rekisterissä! Tytöt (oikealla) ovat nimiltään Gabrielle ja Ginevra, pojat Gellert, Godric ja Gilderoy. Poikia vähän väsyttää, tytöt vielä pohtivat, menisikö nukkumaan vai ei. Hauskasti pennut hakeutuivat riviin tyynylle, tosin poikien rivi nyt ei ihan täysin oikeaoppinen ole. Harjoituksen puutetta selvästi =)


 Pihalla on ollut ilo ylimmillään, pennut ovat päässeet päivittäin ulos touhuamaan, ja pienestä vesisateesta huolimatta leikit ovat maistuneet. Myös lasten maja, keinut, istutukset ja pihalle saapuvat ihmiset ovat maistuneet. Hampaat ovat kovassa käytössä, ja tasaisesti kuuluukin kiljahtelua, kun sisko tai veli saa naskalit kipeästi karvoihinsa... Mutta tosi hienosti pennut leikkivät ja painivat sekä keskenään että aikuisten kanssa!

Kasvattajatäti hei, mä otin tän sun basilikan pois täältä multapussista, tarviiks tätä johonkin?
Pentujen touhuja on ihana seurata! Kaikki leikkivät kaikkien kanssa, eikä koplia ole muodostunut. Vaikka pieniä kokoeroja on, ei se painissa juuri näy, vaan pienimmät Tuplis ja Rex (Viiru) pitävät puolensa, eivätkä todellakaan jää jalkoihin. Päinvastoin... Nuka leikkii selvästi eniten Myrtin (NeitiX) kanssa, heittäytyy selälleen ja odottaa, että Myrtti tulee kiipeilemään päällensä. Opettaa hammaspainia ja spurtteja kärsivällisesti, ja haalii tytön ottamaan välillä maitohuikat. Myrttihän jää Nukan kaveriksi, joten on jännä, että niille on jo nyt muotoutunut tällainen yhteys! Sukka ja Piirto ovat kaikkien kavereita, tyynnyttelevät välillä villikkokaksikkoa Rexiä ja Tuplista rauhallisilla otteillaan. Pari kertaa Sukkakin on saanut tosin ärähtää, kun paini yltyy yhä hurjemmaksi.

Vielä vähän aikaa porukka on kasassa, mutta heinäkuun vaihtuessa kaikki ovat muuttaneet omiin koteihinsa. Huh, kyllä aika menee nopeasti! Olen ollut tosi iloinen, että lähes kaikki tulevat omistajat ovat päässeet useita kertoja katsomaan pentuja, ja tutustuneet pentuseensa hyvin jo tässä vaiheessa. Kaikki muuttavat melko lähelle, ja kauimmaistakin länsirannikon pienokaista näemme tulevaisuudessa varmasti usein perheensä reissatessa ahkerasti agikisoissa. Kaikilla on ihanat kodit, ja suurella mielenkiinnolla seuraan pentusten kasvua ja touhuja jatkossakin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti