torstai 11. heinäkuuta 2013

G.pentuset 9 viikkoa!

Tuulikaislan pienet ovat lähteneet valtaamaan maailmaa! Tytöt jäivät lähistölle Hämeenlinnaan ja Hyvinkäälle, ja tottelevat nykyään nimiä Iiris ja Myrtti. Iiristä kävin tapaamassa eilen, ja oli aivan ihana seurata tyttösen touhuja isosiskonsa Nellan kanssa! Iiris oli saanut jo kovasti jalkoja, ja oli aivan hurmaava pakkaus rynnätessään tervehtimään tulijaa. Kivet näyttivät maistuvan vähän liikaakin, joten emännällänsä saa olla tarkat silmät ja nopeat sormet kivien kaivamiseksi suusta... Iiristä oli käynyt tervehtimässä jo joukko ihmisiä ja muutama koirakin, ja Iirishän oli kuulemma ollut innoissaan ihailusta =)

Myrtti matkasi emonsa mukana Hyvinkäälle, ja nauttii täysin rinnoin äitinsä ja perheen huskyjen seurasta! Painiotteluitakin Huskyjen kanssa kuulemma aloitellaan, mutta vielä on kokoeroa vähän turhan paljon =) Myrtti on käynyt turisteeraamassa agitreeneissä, ja nauttinut matkailusta autossa laulamalla kaunista serenadia kuskilleen!

Pojat saivat komeat nimet. Viiru eli Rex muutti Poriin, Piirto eli Rio Tuusulaan ja Sukka eli Nekku Vantaalle. Virallisilta nimiltään pojathan siis ovat Gilderoy, Godric ja Gellert. Rex pääsi lauman pohjimmaiseksi Vilin ja Bitin pikkuveljeksi. Vilin mukaan homma oli ok, Bitti mietti hieman pitempään, viitsisikö kakaran kanssa kaveerata vai ei. Rexin mielestä Porissa on tosi mukavaa!

Rio nauttii perheensä huomiosta, ja on harjoitellut kaulapantaa ja hihnaa, sekä omaa nimeään, jonka tunnistaa jo upeasti! Rio on ollut ahkerana apuna pihalla ja puutarhassa, ja kuumina kesäpäivinä osaa kuulemma vilvoitella sadettajassakin

Nekulla on kaverina topakka kääpiöpinserineiti Nita, ja yhteisiä painileikkejä on jo aloiteltu. Nita kuulemma suhtautuu saksalaisella tyyneydellä tulokkaaseen, mutta on hyväksynyt Nekun laumansa jäseneksi moitteetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti