sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Myrtti näyttelyssä!

Myrtti kävi Kouvolan ryhmänäyttelyssä näyttelemässä toisen näyttelynsä. Paikalla oli 7 kooikeria, 4 narttua ja 3 urosta. Olen aina ajatellut, että Myrtti on pieni ja siro, mutta oli kiva nähdä muitakin rotukavereita ja todeta, että Myrtti sopi hyvin porukkaan! Myrtti on saanut hyvin runkoa ja rintakehää, ja onkin oikein hyvännäköinen! Tällä kertaa tuomari  huomautti Myrtin eturaajoista, ja liikkeistä, joita hän arvostelikin huolellisesti. Myrtti liikkui kauniisti lyhyellä hihnalla, mutta ehkä pienellä harjoittelulla saisi liikkeet vapaasti esitettäviksi ja vetäviksi :)

Arvostelu:"Erittäin hyvän tyyppinen. Vahvakalloinen pää. Kuono voisi olla täyteläisempi. Järeähköt silmät. Hyvä kaula, selkä ja häntä. Tasap. kulmaukset. Hyvä rintakehä. Eturinta saisi tukea eturaajoja paremmin. Voisi liikkua pidemmällä askeleella. Seistessä ja liikkeessä kyynärpäät aukeavat ulos. Miellyttävä käytös." AVO H. Tuomarina Pia Itkonen.

Tässä vielä Myrtin edellisen näyttelyn arvostelu Tuulosesta 2.10.16:
"Hieman hoikassa kunnossa, niukassa karvassa esiintyvä narttu. Hyvä pään malli. Oikea ilme. Hienot korvat ja korvakorut. Oikea kaula. Hyvä ylälinja. Toivoisin täyteläisemmän rungon. Reipas käytös. Liikkeet saisivat olla vieläkin tehokkaammat." AVO H. Tuomarina Jari Partanen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti